Wie is Nancy De Laet

Praktijkinfo

Nancy De Laet
Body Stress Release Practitioner
Busbruggestraat 1
8433 Mannekensvere

0497 407 413
delaetnancy@live.be

Volg Nancy op facebook

Als kind van 12 kreeg ik al rugproblemen en heb sindsdien veel doktors gezien. Al ging ik graag zwemmen en turnen, fysiek lukte me dat niet. Later tijdens mijn zwangerschappen namen mijn klachten in hevigheid toe en kreeg ik verder ook nog last van hoge bloeddruk en blaasontstekingen.

Op een zeker ogenblik kreeg ik de diagnose dat ik een hernia zou hebben die dringend geopereerd moest worden. Ik volgde toen nog blindelings de weg van de klassieke geneeskunde en na nog eens een jaar met afschuwelijke pijnen ging ik onder het mes. Het gaf niet het gewenste resultaat.

Later bij een andere specialist bleek dat ik fibromyalie had. Gedurende een jaar kreeg ik inspuitingen in nek en schouders, doch er volgde geen verbetering.

In de klassieke geneeskunde heb ik zowat alle wegen verkend en kreeg steeds te horen dat ik met de pijn moest leren leven.

Ik was al 45 jaar toen ik in contact kwam met body stress release. Het resultaat is dat ik geen fibromyalgie meer heb. Ik heb geen pijn meer en werk opnieuw voltijds. Ik heb een nieuw leven gekregen.

Het is soms moeilijk te begrijpen dat je van klachten afkomt waar er van gezegd is dat je ermee moet leren leven. BSR heeft mijn lichaam geholpen door het zelfhelend vermogen ervan optimaal te benutten.